Building Green

Building Green byder på inspiration og vidensdeling for alle med interesse for grøn innovation og bæredygtige løsninger inden for byggeriet. Eventen byder på udstillere med hver deres bud på produkter til fremtidens bæredygtige byggeri samt en række inspirerende aktiviteter, der har til formål at skabe netværk og udvikle idéer til nye grønne projekter. Derudover udvikles et to dages konferenceprogram med både nationale og internationale keynotes samt relevante debatter med profiler fra arkitekt- og byggebranchen.

Building Green Aarhus 18. & 19. april 2018
Building Green Aarhus blev første gang afholdt 29. & 30. marts 2017 i rustikke rammer i Centralværkstedet+Smedien, og havde 2400 besøgende til afholdelsen! Man kunne opleve 69 udstillere med grønne løsninger og produkter, et aktuelt program med skarpe aktører inden for deres felt samt Building Innovation og Green Connections.
Glæd dig til 2018, hvor Building Green igen trækker vestover!

Tilmeld dig gratis i dag!

Building Green i Oslo
17. & 18. oktober 2018 vil Building Green afholde det første event på den anden side af grænsen. På Gamle Museet i Oslo vil du kunne opleve den første internationale event af Building Green!    

Vi ser frem til hele 3 events i 2018! Som sædvanlig vil vi være at finde i Forum 31. oktober & 1. november til Building Green Copenhagen!

Building Green arrangeres af Insight Events ApS.


Udgivet af Building Green