2 dage med byggeprocesser i fokus

Konferencen Bæredygtig Byggeproces er to intense dage fyldt med den nyeste viden og aktuelle praktiske eksempler. Du kommer i dybden med branchens udfordringer og får gode bud på løsninger fra nogle af landets mest anerkendte eksperter.

Du får konkrete værktøjer og ny inspiration, så du kan få endnu større succes med dine bæredygtige planer i dit næste projekt på konferencen Bæredygtig Byggeproces den 7. & 8. juni. Hør oplæg fra førende aktører, deltag i faglige diskussioner om fremtidens byggeri og vær med til at præge dagsordenen.

På konferencen får du sat fokus på 2 spændende temaer. Det ene tema er bæredygtighedsdokumentation og -ledelse. Du kan glæde dig til flere indlæg, hvor du blandt andet får sat fokus på LCAcollect, bæredygtighedstillæg til ydelsesbeskrivelserne, bæredygtighedsledelse, den finansielle sektors krav til bæredygtighed og DTU’s bygherreorganisation.

Glæd dig til at høre oplæg med blandt andre:
Signe Fosgaard, senior ESG-manager, Rådet for Bæredygtigt Byggeri
Christine Mosbech, arkitekt & sustainablity coordinator, Vilhelm Lauritzen Architects
Nina Koch-Ørvad, projektchef, Værdibyg
Daniel Maimann, associate digital director, COWI
Francois Svend Court-Payen, projektchef, DTU – Technical University of Denmark

Det andet tema du får sat fokus på er processer og værktøjer.  Du kan blandt andet høre om materialepassets lange lys og planlægning og styring af energiforbrug i de tidligere faser af byggeriet. Derudover kan du også høre om den nye disciplin Social Commissioning og AARTS effektkompas.

Glæd dig til at høre oplæg med blandt andre:
Anna-Mette Monnelly, sustainability director, NREP
Karina Mary Andersen, projektdirektør, NCC
Johanne Mose Entwistle, associeret partner & effektchef, AART
Stephanie Carr, bæredygtighedsansvarlig, AART

Læs mere om konferencen og tilmeld dig her.