Gå ikke glip af særtilbuddet på Build for Biodiversity

Skal du med på Build for Biodiversity om 3 uger den 14. & 15. marts? Gør som 300 af dine branchekollegaer allerede har gjort og tilmeld dig konferencen.

Det er ved at være din sidste chance for rabat. På fredag slutter særtilbuddet og prisen stiger. Så hvis du vil tilbringe 2 dage med urban biodiversitet i fokus, er det nu, du skal slå til. Du sparer 500 kr., når du tilmelder dig senest på fredag!

Det fagligt stærke og kompetente program vil inspirere dig til dit videre arbejde med urban biodiversitet og give dig værktøjer til, hvordan du kan bidrage til at løse de udfordringer, vi står overfor!

Hvordan løser vi udfordringerne, der er forbundet med den globale biodiversitetskrise? Ved at invitere naturen helt ind i byen kan branchen gå fra at være en af de store biodiversitetssyndere til at være en af de bærende kræfter i arbejdet med at løfte og beskytte biodiversiteten. På den måde kan vi skabe grønnere og sundere byer til gavn for alle mennesker, dyr og planter. Men hvordan gør vi det? Hvordan kan vi øge biodiversiteten i byerne?

For tredje år i træk afholder Building Green konferencen Build for Biodiversity om urban biodiversitet. De sidste to gange har mere end 200 professionelle med interesse for hvordan vi kan bruge det byggede miljø til at beskytte vores biodiversitet, mødtes for at diskutere og blive klogere på de udfordringer den globale biodiversitetskrise stiller særligt byggebranchen i. Det handler om at skabe byer der både er sunde for planeten og alle dens beboere. I år kan Building Green byde mere end 300 deltagere velkommen til årets biodiversitetskonference.

Gå ikke glip af særtilbuddet på Build for Biodiversity. Tilmeld dig senest på fredag og spar 500 kr. på din billet.

Læs mere om konferencen og se det store program her.