Se de 8 startups, der har fået en plads på Building Green

De 8 startups, der har fået plads på Building Green København i det nye område Start Up + Meet Up er nu fundet – og du kan møde dem i Forum den 3.-4. november

Start Up + Meet Up er et helt nyt område på Building Green København. Her er der gennem en ansøgningsproces blevet udvalgt 8 startupvirksomheder, som har fået muligheden for at deltage på eventet. Området finder du på balkonen i Forum, hvor et særskilt område er dedikeret til de 8 startups og deres grønne løsninger.

Ideen med det nye område er at sætte fokus på nye virksomheder inden for byggebranchen, som gør noget ekstra for at finde på grønne løsninger og har dedikeret deres virksomhed til dette.

Du kan komme på besøg i det nye område og opleve de 8 virksomheder. Her kan du blive inspireret af bæredygtige forretningsideer og blive klogere på udviklingen inden for byggebranchen. Du har også mulighed for at gå i dialog med start up-virksomheder og høre om grundlæggernes tanker bag ideerne.

De 8 udvalgte startups, der har fået en gratis plads på Start Up + Meet Up-området, er nu fundet ud af mange ansøgninger. Du kan se frem til at møde disse 8 virksomheder:

·  NJORD Aps

·  Enyday ApS

·  Milva/Omtanken

·  Hemboo

·  Upcycling Forum

·  Entwine

·  URBAN TREE

·  Woodsense

 

Vi vil løbende komme med opdateringer om det nye område og kan du ikke vente, kan du læse mere om området og de 8 vindere lige her.

Vil du gerne møde de 8 startups og deltage på Building Green København til du tilmelde dig gratis lige her.