Fokus på træ til fremtidens byggeri på Building Green Aarhus

På Building Green Aarhus den 15. og 16. juni kan du år besøge den nye FSC-lounge på balkonen i Centralværkstedet.

Du kan møde FSC Danmark og en række samarbejdspartnere, som er en del af projektet HOME for the future. Et projekt, som skal bidrage til, at byggeriet i den almene sektor i Danmark bliver mere bæredygtigt.

FSC-lounge

På balkonen i Centralværkstedet kan du møde FSC Danmark og en række samarbejdspartnere, som er en del af projektet HOME for the future. Et projekt, som skal bidrage til at, byggeriet i den almene sektor i Danmark bliver mere bæredygtigt.

I FSC-loungen kan du holde en pause og drikke en kop kaffe, mødes med andre deltagere, være med i en spændende workshop og samtidig lære noget om træ fra ansvarligt drevne skove og FSC-projektcertificering. Derudover kan du høre inspirerende pitches om blandt andet hvordan vi bygger fornuftigt med træ og eller hvor meget rådgivere kan præge projekter med grønne ambitioner.

De bæredygtige valg

FSC Danmark arbejder for, at den danske byggebranche er med helt fremme, når det gælder brugen af FSC-certificeret træ og træ fra ansvarligt drevne skove. Den fornemmeste rolle er at hjælpe byggeriets aktører med at træffe mere bæredygtige valg ved at bruge byggematerialer af træ fra ansvarligt drevne skove og andre kontrollerede kilder.

Der stilles store krav til viden om både certificering og bæredygtighed i byggebranchen, og FSC Danmark hjælper gennem rådgivning, oplæg og undervisning med at sikre, at byggebranchens medarbejdere har de rette kompetencer inden for ansvarligt træ og certificering.

Læs mere om FSC-loungen her 

Tilmeld dig GRATIS her