Oplev live pitching på Rebuild Innovation

Building Greens innovationsområde sætter i år fokus på renovering og udvikling af den eksisterende bygningsmasse. Det sker i samarbejde med Grundejernes Investeringsfond og Smith Innovation.

På området vises en udstilling med projekter og løsninger, der på forskellig vis bidrager til udvikling af god renoveringspraksis med fokus på nogle af de udfordringer, som byggeriet skal være med til at løse i forhold til fx energireduktion, klimatilpasning og cirkulær økonomi.

Projekterne går i dialog

Over begge dage kan man høre mere om ni af de viste projekter og løsninger, når de bliver præsenteret over for et fagpanel, der perspektiverer projekterne i forhold til god renoveringspraksis og udvikling af byggeriet.

Hør bl.a. om metoder og materialer til indvendig isolering, verdens første efteruddannelse i resiliens, et helhedsorienteret renoveringskoncept med mennesket i centrum, hvordan man motiverer private udlejere til at energirenovere og projekter om kystsikring og klimatilpasning.

I fagpanelerne sidder Lone Feifer, programdirektør for bæredygtigt byggeri, VELUX gruppen, Jørgen Søndermark, projektleder, Realdania By og Byg, Helle Baker Norden, projektleder for ’KlimaByen’, Middelfart Spildevand, Jacob Fischer, kreativ direktør og tegnestueejer, GHB Landskabsarkitekter, Morten Ørsager, partner, KPF Arkitekter, Lars Jess Hansen, forretningsområdedirektør, Enemærke & Petersen o Jesper Ring, adm. direktør, projektchef, BDB-Metoden.

Hvornår
Præsentationer og dialog med fagpanelerne finder sted ”live” i udstillingen på Building Green:
1. november kl. 10.00-11.00
2. november kl. 11.00-12.00 og 13.00-14.00.
Tilmeld dig Building Green i dag!