Build in Wood lancerer mulighed for digital deltagelse

Når Build in Wood den 25-26. august samler byggebranchen for at sætte træbyggeri på dagsordenen, er det både med en fysisk event i Docken og med en helt ny digital mulighed, så du kan deltage hjemmefra.

Der er nu gode nyheder til alle, der gerne vil deltage på Build in Wood, men som på grund af rejserestriktioner, sundhedshensyn, manglende tid eller andre årsager ikke kan deltage fysisk i Docken i København. Nu kan du også deltage digitalt – hjemme fra din sofa eller dit kontor!

Build in Wood foregår stadig i Docken med alle talere og debatter som planlagt, så den digitale version er et supplement til dem, der ikke har mulighed for at deltage.

Det betyder, at du kan se hele eventen hjemmefra, og du kan se alle talere, debatter og spor i realtid og du kan stille spørgsmål direkte – ligesom hvis du var med i Docken. Derudover får du adgang til det hele on-demand i 12 måneder bagefter, så du kan se det igen og igen eller når du har tid.

TILMELD DIG NU
– Husk at vælge mellem digital eller fysisk event

 LÆS MERE

PS. Der er allerede solgt mange fysiske pladser, så vent ikke for længe, hvis du vil være med i Docken den 25.-26. august.