Skal du have en af de sidste stande?

Udstil dine bæredygtige produkter til Building Green den 30. og 31. oktober i Forum, København.

Der er nu kun 3 uger til Building Green i Forum, og vi har kun meget få stande tilbage. Skal du nå at udstille dine bæredygtige produkter?

Den 30.-31. oktober fyldes Forum med arkitekter, ingeniører, bygherrer og mange andre med interesse for bæredygtigt byggeri. Vil du vise dine bæredygtige løsninger frem til et stort publikum? Så er det sidste chance nu, da vi har meget få stande tilbage.

BOOK EN AF DE SIDSTE STANDE I DAG

Building Green afholdes for 9. gang i København og er blevet et betydningsfuldt forum for vidensdeling og netværk, hvor arkitekter, bygherrer og bygningskonstruktører får inspiration og går i dialog med de mange virksomheder, der udstiller. Sidste år deltog over 7.000 fra hele branchen i de grønne dage i Forum.

I år skaber Building Green endnu engang rammerne for udstilling, debatter, talere fra ind- og udland og netværk inden for bæredygtigt byggeri.

Smugkig på alle udstillerne

Bæredygtige vinduer, byrumsmøbler, tage, brandbeskyttelse, gulve, facader, netværk og meget mere fylder Forum godt op om lidt over en måned. Du kan se alle udstillere her. 

Se programmet

Tilmeld dig gratis