Vær med på Danmarks største trækonference

Vær med på Danmarks største trækonference Build in Wood

Danmarks største trækonference er tilbage i 2022. For femte gang inviterer Building Green til den succesfulde Build in Wood den 18. & 19. maj 2022. Det bliver som altid et brag af en konference over 2 dage med træbyggeri i fokus.

Træbyggeri i Danmark har udviklet sig meget gennem de sidste par år. Da Building Green for første gang afholdte Build in Wood i 2018 var mere træbyggeri i Danmark højest på agendaen, og de sidste 5 år har vi udvekslet viden og diskuteret udfordringer og muligheder for mere træbyggeri. Nu har branchen rykket sig, og Danmark har i dag flere eksempler på træbyggeri – eksempler som vi alle stadig kan lære af og som kan være med til at accelerere mængden af træbyggeri.

På Build in Wood samles byggebranchen for at blive klogere på barrierer og muligheder for mere træbyggeri i Danmark. Derudover får du sat fokus på temaer som træet som ressource, hvor meget vi i dag kan med træbyggeri og hvordan du vælger det rette byggesystem.

Er der overensstemmelse mellem lovgivning og praksis?
I Danmark reguleres byggeriet af bygningsreglementet, der udstikker retningslinjer og krav til, hvad vores byggerier skal leve op til. Spørger man branchen om, hvorvidt bygningsreglementet er tidssvarende i relation til de ressource- og klimamæssige udfordringer vi står overfor, vil mange nok mene, at det ikke er det. Når det kommer til træbyggeri, opfattes kravene til for eksempel brandsikkerhed og lydkrav som uhensigtsmæssige.

Som en del af programmet vil et stærkt panel diskutere om de ønsker og ændringer, branchen efterspørger for at få mere træbyggeri, er realistiske for Bolig- og Planstyrelsen at efterleve.

Er der brug for friske øjne og anderledes risikovurderinger i bygningsreglementet? Hvad ønsker træbranchen? Og kan lovgiverne bare give branchen de ændringer, der ønskes?

Debatdeltagere:
Lise Aaen Kobberholm, vicedirektør, Bolig- og Planstyrelsen
Frederik Waitz Søborg, chef for Byggeindustri, DI Byggeri
Rob Marsh, arkitekt, ph.d. & Head of Sustainability, C.F. Møller Architects
Moderator: Mikael Koch, direktør, Træinformation

Vær med den spændende debat om hvorvidt der er overensstemmelse mellem lovgivning og praksis med udvalgte profiler tæt på lovgivningen.

Læs mere om Build in Wood

Tilmeld dig direkte her