Ny specialudstilling om digitale løsninger på Building Green

Sammen med Proptech Denmark lancerer Building Green en helt ny udstilling med fokus på digitale løsninger til byggeriet.

På Building Green København den 2.-3. november kan du besøge en specialudstilling med fokus på digitale løsninger. Her kan du møde en lang række af de mange fremadstormende startups, som spirer frem inden for bygge- og ejendomsbranchen og som tilbyder helt nye og innovative løsninger, der bidrager til at gøre byggeprocesser, bygninger og bygningsdrift mere bæredygtig og effektiv.

På udstillingen får du et indblik i de store muligheder nye teknologier og digitale løsninger giver aktører inden for bygge- og ejendomsbranchen og blive præsenteret for konkrete løsninger der allerede er på markedet og klar til at blive anvendt.

Udstillingen er støttet af Boligfonden Kuben:

“Byggebranchen har taget de første skridt mod en digitalisering. Men vi har behov for at blive endnu mere datadrevne, hvis vi skal udvikle byggeriet i en mere produktiv, sundere og mere bæredygtig retning. Derfor støtter vi Proptech området på Building Green. Området giver de digitale iværksættere mulighed for at møde de etablerede virksomheder i byggebranchen og fortælle om deres banebrydende ideer.” – Sidse Buch, direktør, Boligfonden Kuben.

Læs mere og se allerede nu de virksomheder, du kan møde

Læs mere om Building Green København og hent din gratis billet her