Har du et favorit bæredygtigt produkt eller person?

InnoBYG & Building Green sætter igen i år fokus på en ildsjæl og et produkt, når Det Bæredygtige Element uddeles fra Main Stage på Building Green i Forum den 30. oktober 2019!

Klimadagsorden har aldrig været mere aktuel, og du kan være med til at synliggøre dem, der går forrest i bæredygtighedens tegn. Det Bæredygtige Element 2019 uddels til netop dén person og dét produkt, der har gjort en udvikling for den bæredygtige dagsorden i byggeriet.

Det Bæredygtige Element blev uddelt første gang på Building Green i Forum, i 2014. I 2016 blev der første gang uddelt to priser, hhv. en personpris og en produktpris. Se tidligere vindere her.

I 2019 uddeler Building Green og InnoBYG to priser – en personpris til en ildsjæl, som har medvirket til at fremme bæredygtigheden i byggeriet, og en produktpris til et produkt, der har gjort byggeriet mere bæredygtigt. Det er muligt at indstille til begge priser frem til 2. oktober 2019 kl. 12. Herefter offentliggøres 3 nominerede i hver kategori og vinderne udpeges på Building Green, Main Stage, den 30. oktober 2019, kl. 14.15.

I juryen kan du finde:

– Tina Saaby Madsen, TinaSaaby.com
– Niels Bjørn, URBAN
– Lasse Lind, Head of Consultancy, GXN
– Lone Feifer, Velux
– Kasper Lynge Jensen, Aarhus School of Engineering

Indstillingen er nu åben, så INDSTIL HER!