Building Green afslører første keynote og første debat

Nu kan du få et lille smugkig på programmet til Building Green København i Forum den 3.-4. november.

Som mennesker er vi alle forbundet med hinanden, naturen og klimaet, og vi skal lukke naturen ind i byerne, hvis vi skal løse fremtidens klimaudfordringer. Derfor rykker naturen også ind på Building Green og Main Stage, og du kan blandt andet blive klogere på, hvordan vi får mere natur i byerne.

Keynote: Flemming Rafn, medstifter af Tredje Natur

Flemming Rafn, medstifter, Tredje Natur, er den første taler, Building Green annoncerer. Tredje Natur er kendt for sine store klimatilpasningsprojekter i Klimakvarteret ved Skt. Kjelds Plads, Enghaveparken og på Nørrebro i København.

Du kan opleve Flemming Rafn på Main Stage fortælle om den nødvendige omstilling af vores byer, der kan skabe markante og mangeartede værdier for alle byens brugere. Gennem Tredje Naturs projekter viser han dig også, hvordan vores tids mest udfordrende spørgsmål kan svares med robuste, livsbekræftende og skalerbare løsninger.

Debat: Hvordan får vi mere natur i byerne? – danske stadsarkitekter

Building Green inviterer også til en spændende debat på Main Stage mellem danske stadsarkitekter. Hør for eksempel Anne Mette Boye fra Aarhus Kommune, Tina Saaby fra Gladsaxe Kommune og moderator Jesper Pagh fra Rødovre Kommune.

De 3 stadsarkitekter diskuterer, hvordan vi får mere natur ind i byerne. Anne Mette Boye fortæller blandt andet følgende i en Building Green-artikel : “Politikerne og borgerne er meget optaget af at få det grønne ind i byen. Vi har vedtaget en ny temaplan med grønne normer for nye byområder og er i gang med at plante 10.000 nye træer i Aarhus. Vi gennemgår minutiøst, hvordan vi får så meget grønt ind i byen.”

Vær med til at sætte fokus på forbundethed og bæredygtighed!

TILMELD DIG NU

LÆS MERE