Den politiske dagsorden på Build for Biodiversity

Den politiske dagsorden på Build for Biodiversity

Biodiversitet begynder så småt at være et emne på den politiske scene, og på konferencen får du sat fokus på hvordan vi får emnet højere op på dagsorden og sikrer at arbejdet tager fart i de kommende år.

Der er enighed i branchen om at biodiversitetskrisen er alvorlig, men der kræves politisk handling og velvilje hvis vi skal løse den. På konferencen får du en status på regeringens strategi og målrettede arbejde med biodiversiteten i Danmark direkte fra miljøminister Lea Wermelin. Regeringens strategi Lea Wermelin har tidligere erkendt, at vi står midt i en naturkrise. Du kan høre hvad regeringen gør for at få biodiversiteten helt til top på den politiske agenda.

Derudover kan du høre Rasmus Vincentz fra Habitats. Han moderer en paneldebat med en række politiske stemmer, for at få afklaring på hvordan branchen kommer videre med det seriøse arbejde med biodiversiteten i Danmark. Debatdeltagerene er Line Barfod, teknik- og miljøborgmester, Københavns Kommune (Ø) Laila Kildesgaard, direktør, Kommunernes Landsforening Mette Qvist, direktør, Green Building Council Denmark. Yderligere politikere er inviteret.

Læs mere her

Tilmeld dig her