Hvordan ser fremtidens CO2-neutrale byggeri ud?

Byggeriet står stadig for 40 % af den samlede CO2-udledning, og klimaet lider under den store, globale udledning. Det må vi kunne gøre bedre, men hvordan?

Det har vi sat os for at se nærmere på den 28.-29. oktober på Building Green København.

Vi har derfor inviteret en masse forskellige eksperter til at give deres bud på spørgsmålene:

Hvordan ser fremtidens CO2-neutrale byggeri ud? Og hvad skal vi ændre på for at gøre en reel forskel for CO2-udledningen og klimapåvirkningen?

Det kan være svært at spå om fremtiden, men fremtidsforsker Jesper Bo Jensen giver dig i en artikel sit bud på, hvordan fremtidens CO2-neutrale byggeri kan se ud:

“Byggematerialerne fremstilles enten via CO2-neutrale fremstillingsprocesser eller genbrug af materialer, der også behandles CO2-neutralt. En bygning er i 2035 bæredygtig i udgangspunktet, driften er optimeret og nedtagningen planlagt ved opførelsen. Bygningen har ofte sin egen energiforsyning fra bygningens overflader samt lagerkapacitet i fundament og kælderområder.”

På Building Green København den 28.-29. oktober kan du høre Jesper Bo Jensen uddybe sine tanker og synspunkter, og du får også hans bud på fremtidens bæredygtige trends. Læs hele artiklen her.

Du kan også være med i flere debatter, der tager emnet op til diskussion. Hør for eksempel om byggeriets CO2-regnskaber og om hvordan vi får byggeriet på klimamæssig slankekur. Du kan se alle debatter og talere i programmet. 

Vil du være med til at accelerere bæredygtigt byggeri og reducere klimapåvirkningen?
TILMELD DIG NU