Prisvindende, ung arkitekt fra London indtager scenen

Hvordan bygger vi til en bæredygtig fremtid? Hør om et særligt arbejdskollektiv i London, hvor flad struktur og samarbejde er opskriften på prisvindende projekter.

I London ligger et helt særligt tværfagligt arbejdskollektiv, der arbejder med arkitektur, design og kunst. Det hele startede i 2010, da 18 venner fra Cambridge University besluttede at gå sammen og skabe Cineroleum – en midlertidig biograf i en nedlagt tankstation i byen Clerkenwell i England. Det blev starten på det prisvindende Assemble.

Building Green i Aarhus den 25.-26. marts kan du møde Joseph Halligan, der er en af grundlæggerne af Assemble. Joseph Halligan vil tale om bæredygtighed i fremtiden og hvordan vi skaber en mere bæredygtig fremtid.

TILMELD DIG GRATIS 

Flad struktur og samarbejde er opskriften på prisvindende projekter

Assembles nøgle til succes er deres kollektiv med en flad organisationsstruktur, der er baseret på samarbejde, og deres særlige blanding af arkitektur, design og kunst. Siden 2010 har Assemble skabt forskelligartede og prisvindende projekter, mens de har bibeholdt deres særlige demokratiske samarbejdsstruktur. Alle har for eksempel vetoret og de skiftes til at være i ledelsen, der går på tur hver 3. måned.

Den særlige struktur har givet Assemble en masse opmærksomhed, og ikke kun fordi det er utraditionelt, men også fordi det virker: I 2015 vandt de den britiske kunstpris Turner Prize – som de første arkitekter, som det første arbejdskollektiv og endda som de yngste nogensinde!

Til Building Green kan du høre Joseph Halligan præsentere det prisvindende kollektivs arbejde og hans syn på, hvordan vi bygger en mere bæredygtig fremtid.  Tilmeld dig gratis og hør mere om fremtidens bæredygtighed.

Du kan læse mere om Assemble her.

 

PS. Skal dine produkter være det bæredygtige valg i 2020?

Er din virksomhed bæredygtig? Og har du grønne løsninger og produkter til byggeriet, som skal vises frem til arkitekter og ingeniører? Så vær med som udstiller i Aarhus til foråret. Hvis du vil høre mere om mulighederne, kan du kontakte Krestina Sørensen på +45 22848409 eller på sales@buildinggreen.eu

BOOK EN STAND NU