Book en stand og bliv udstiller på Building Green

Du kan blive udstiller på Building Green København – Gør ligesom Krüger Aquacare og Moelven og vær med til at inspirere til grønnere og mere bæredygtigt byggeri

Mange har allerede købt en stand – du kan ligesom mange andre også være med til at inspirere. Køb en stand i dag og vis dine bæredygtige løsninger frem.

Krüger Aquacare er udstiller på Building Green
Krüger Aquacare skal endnu en gang være udstillere på Building Green København. For dem har Building Green haft stor betydning for at de kan få en bredere synlighed. De har et ønske om at repræsentere fremtiden og her er messen en vigtig brik for at være med til at fremme det bæredygtige byggeri – om deres deltagelse på messen siger de blandt andet:

”Vi deltager på building Green fordi vi her får mulighed for at vise vores bæredygtige løsninger indenfor vandbehandling og service af vandanlæg frem. Vores ydelser bidrager til FN’s verdensmål, og vi er som firma certificeret af Bureau Veritas for vores arbejde med verdensmålene.
Building Green hjælper os med at få en bred synlighed, både overfor rådgivere, ejendomsforvaltere og entreprenører. Vi har et ønske om at repræsentere fremtiden. Ved at deltage på Building Green får vi mulighed for at få dialoger med nuværende og kommende kunder og mange andre, som hjælper os med løbende at fremtidssikre vores løsninger.”

//Tine Berg. Krüger Aquacare

Moelven udstiller på Building Green
Moelven ser messen som en rigtig god mulighed for at skabe dialog og dele ud af deres viden om bæredygtigt byggeri – de siger blandt andet:

”Vi vil gerne være med til at spille en rolle og gøre en forskel indenfor bæredygtigt byggeri. Her er Building Green et vigtigt mødested for os til at debattere og have personlig dialog om bæredygtighed og hvordan vi træffer de rigtige valg for omverdenen.”

//Karen Blomberg. Moelven Denmark A/S

Synes du også at det lyder spændende og som noget der kunne være en god mulighed for din virksomhed, så gå ind på vores hjemmeside og book din stand eller du kan kontakte Sales & Relations Manager Henriette Engel på +45 2211 7015 eller på sales@buildinggreen.eu for at høre mere om mulighederne.

Læs mere om Building Green

Book en stand