Hvilken betydning har ‘urban biodiversitet’ for byer, mennesker og planet?

Vær med på konferencen Build for Biodiversity den 5. & 6. marts, der er Danmarks største konference om urban biodiversitet. Mere end 300 professionelle ildsjæle med interesse for at bruge det byggede miljø til at beskytte vores biodiversitet mødes til 2 dag med biodiversitet i fokus.

For fjerde år i træk afholder Building Green konferencen Build for Biodiversity om urban biodiversitet. Konferencen har de senere år udviklet sig til at være en af de førende events i landet om biodiversitet i det urbane miljø. Her mødes mere end 300 professionelle ildsjæle med interesse for at bruge det byggede miljø til at beskytte vores biodiversitet for at diskutere og blive klogere på de udfordringer den globale biodiversitetskrise stiller særligt byggebranchen i.

På Build for Biodiversity den 5. & 6. marts 2024 kan du opleve en hel række dybt kompetente og inspirerende talere fra et bredt udsnit af branchens aktører, som igennem oplæg, debatter, workshop og en guidet gåtur gør dig klogere på de udfordringer, krisen stiller. Du får også deres bud på hvilke løsninger, der kan bidrage til løse biodiversitetskrisen udfordringer.

Flere spændende temaer er på programmet i år. Du kan blandt andet glæde dig til at indlæg om Urban rewilding, biodiversitetsmonitorering, drift og hvilken betydning urban biodiversitet har for både byer, mennesker og vores planet.

Tjek årets program ud her.

Læs mere om konferencen her.