Deltag i inspirerende debatter på Building Green Aarhus

På Building Green Aarhus den 15. og 16. juni i Centralværkstedet kan du over 2 dage opleve 80 talere på 2 scener og 60 udstillere af bæredygtige produkter og løsninger til byggeriet.

De 2 scener vil være fyldt med inspirerende keynotes og der vil være en masse inspirerende debatter, der alle stiller skarpt på bæredygtige valg med fokus på transformation, materialevalg og bynatur. Du kan blandt andet være med i en debat omkring transformationen af Gellerup, en debat faciliteret af Danske arkitekter om arkitekten som driver for grøn omstilling og en debat faciliteret af Bygherreforeningen om den blå byudvikling.

Transformationen af Gellerup – En ny bydel, med afsæt i eksisterende bebyggelse

Hvad er målet med Gellerup egentligt og kan transformation og socialbæredygtighed forenes? Hvordan skaber vi nye bygninger i gamle klæder og hvordan spiller arkitekturen en rolle i byudviklingen? Det og mange andre spørgsmål stiller vi skarpt på, når vi inviterer et kompetent panel til at diskutere dette.

Debatdeltagerne er følgende: Anna Mette Exner, arkitekt, Exnerarkitektur, Katinka Hauxner, byudviklingschef, A. Enggaard A/S og Kristian Würtz, direktør, Brabrand Boligforening

Arkitekten som driver for grøn omstilling

I en debat faciliteret af Danske Arkitekter er der fokus på, at byggeriet først lige er begyndt på det store grønne U-turn. Bæredygtig omstilling fordrer, at hele værdikæden finder nye løsninger og samarbejdsformer. I denne sammenhæng har hver faglighed en særlig rolle at spille. Danske Arkitektvirksomheder byder på debat om, hvorfor og hvordan arkitektens kompetencer er nødvendige for at sikre en bæredygtig fremtid.

Bygherreforeningen & Habitats: Blå byudvikling – samspillet mellem byen, biologien og biophilia

Mange danske havne er i gang med en transformation fra industri, fiskeflåder og godstransport til udviklingsområder med boliger og erhverv. Ofte knyttet til havet, men sjældent til livet og biodiversiteten der. Det kan gøres bedre! For disse transformationer rummer gode muligheder for at genskabe og styrke den grønne og blå biodiversitet, og dermed livskvaliteten for de planter, dyr og mennesker, der i fremtiden skal leve i disse områder. I denne paneldebat vil der være fokus på samspillet mellem fremtidens bæredygtige byudvikling, byggerier, biodiversitet og vores biologiske følelse af og omgang med havmiljøet.

 

Læs mere om konferencen og flere inspirerende debatter

Tilmeld dig gratis her