Oplev de nyeste løsninger og produkter til byggeriet

Når Building Green Aarhus løber af stablen den 10.-11. april, kan du gå på opdagelse i vores store udstilling med over 70 udstillere, som står klar til at vise dig, de nyeste løsninger med bæredygtige tiltag til byggeriet. 

Der er ikke længe til, Building Green Aarhus byder indenfor til to spændende dage  i Aarhus Congress Center på onsdag og torsdag.

Og vi tør godt love at du får masser af ny viden, inspiration og netværksmuligheder i den store udstilling.

Vi forvandler Aarhus Congress Center til én stor udstilling med over 70 virksomheder, der står klar til at vise deres produkter og løsninger frem til dig og inspirere dig til mere grønne løsninger i byggeriet.

I udstillingen kan du komme direkte i kontakt med leverandører og mærke og se produkter og løsninger med bæredygtige tiltag. Du kan blandt andet gå på opdagelse i digitale værktøjer, akustikløsninger, materialer, facadeprodukter, ventilation, byggesystemer, genbrugsmaterialer, maling, plantevægge, gulve og meget andet!

Du kan se alle udstillere her, så du allerede nu ved, hvad der venter dig. 

Du kan også opleve 4 specialudstillinger,  hvor du får mulighed for at dykke ned i mere specialiceret viden.

Du kan se frem til specialudstillingerne:

– BG Innovation Jam

– Lounge område – the power of nature!

– Next Gen – uddannelser til byggeriet

– VIA Pavillon

Men HUSK at tilmelde dig! Det tager kun to minutter og det sparer dig for en masse tid i indgangen. Hent din billet her.