Bliv klogere på fremtidens vandmængder

På Building Greens konference Build for Water den 6.-7. december kan du lære mere om fremtidens vandmængder. Bliv blandt andet klogere på hvordan vi sikre bygge- og anlægsbranchen i Danmark så vi står mere robuste overfor fremtidens klimaændringer.

 

Det er vigtigt at planlægge ud fra de rigtige forudsætninger. Derfor sætter vi fokus på fremtidens vandmængder. Hør eksperter om hvilken fremtid de ser og hvordan vi kan regne det ud, når vi skal designe byer. Hvad ved vi rent videnskabeligt, og hvordan kan vi blive bedre til at forudsige det?

I følgende artikel kan du læse mere om nogle af de oplæg du kan høre på konferencen.

 

Vand og ny natur i byer

Naturbaseret design skaber symbiose mellem det hydrologiske, det biologiske og det sociale kredsløb, med ny natur, der ikke kun klimasikrer og gør vores byer mere resiliente for fremtidig ekstrem regn, men tilfører en positiv effekt for alt det, der gør byerne mere leveværdige for mennesker.

Partner og CEO, Mette Skjold, SLA

 

Fremtidens klimarobuste byggeri

Fremtiden byder på øgede vandmængder fra flere sider. Hvordan sikrer vi, at bygge- og anlægsbranchen i Danmark bliver omstillet, så både byggematerialer- og teknikker bliver mere robuste overfor fremtidens klimaændringer? I indlægget vil der være fokus på, hvordan Teknologisk Institut arbejder med både dataindsamling af byggeskader, nye byggematerialer- og teknikker samt klimatilpasning af bygninger, grønne områder og veje.

Centerchef, Ulrik Hindsberger, Rørcentret, Teknologisk Institut

 

Vand er et globalt problem, men udfordringerne er forskellige

Nogle dele af verden er mere påvirkede af flooding eller stormwater eller havvandsstigninger eller tørke eller det hele! Vi drager nytte af den globale erfaring, erfaring fra dem der allerede har bygget løsninger: I Tyskland har de floder der går over deres breder, i Singapore har de længere og længere tropisk regntid, i Norge har de bjerge hvor vandet derfor løber dobbelt så hurtigt og I Saudi Arabien har de ingen vand og alligevel oversvømmelser.

Global Design Director Landscape, Sonja Stockmarr, Henning Larsen Architects

 

Lyder alt dette spændene og som noget du gerne vil lære mere om, så kan du læse mere og tilmelde dig på vores hjemmeside.

 

Læs mere om Build for Water og se det fulde program her.

 

Tilmeld dig her.