Tilmeld dig og spar 1.500 kr. på din plads til Build in Wood

På Build in Wood kan du mød Michael Green og se hvem der vinder Årets Bæredygtige Træbyggeri. Skal du med? Efter på fredag stiger din pris med 1.500 kr. Så tilmeld dig allerede i dag.

Mød Michael Green på Build in Wood. Den canadiske stjernearkitekt er verdenskendt som en af de pionerer, der fik træbyggeri i højden ind på verdensscenen for et årti siden. Michael Green gør sig banebrydende tanker om fremtidens træbyggeri, og du vil være en af de første, der hører om dem.

På Build in Wood den 23. & 24. maj kan du også glæde dig til prisoverrækkelsen af Årets Bæredygtige Træbyggeri. Prisen er lanceret af Træ i Byggeriet, der har til formål at hylde træbyggerier, som har særligt fokus på bæredygtighed og lavt CO2-aftryk. Det omfangsrige program indeholder også præsentationer af høje og lave træbyggerier samt emner som transformation, brandsikring, akustik og fugtstrategier.

Fremtidens bygninger: Den næste evolution af træ
Oplev Michael Green, grundlægger, Michael Green Architecture, når han for første gang gæster Build in Wood. I sit indlæg vil han blandt andet udforske nye tilgange til strukturelle design, der forener natur og teknologi, og som har potentiale til at ændre den måde, vi bygger mere bæredygtigt på.

Den prisvindende arkitekt og en af de førende inden for trækonstruktion, har rejst verden rundt og holdt foredrag om bæredygtighed, design og materialer. Michael har desuden ledet flere forsknings- og uddannelsesinitiativer i klima, miljø, katastrofer og globale behov for husly, og designet nogle af de mest betydningsfulde træprojekter i verden.

Hvem skal vinde Årets Bæredygtige Træbyggeri? 

Living Places, Jernbanebyen, København
Projektet er visionært og medvirkende til at skabe debat omkring bæredygtighed i byggeriet. Projektet viser, at det er muligt med brug af tilgængelig viden og kendte materialer at skabe boliger, der både har et sundt indeklima, gode dagslysforhold og et lavere klimaaftryk.

Bofællesskabet Kløvebakken, Odder
Træbyggeriet er anlagt som en bilfri “landsby”, hvor man har valgt at bygge husene væsentligt mindre end landsgennemsnittet, for at spare en del CO2 pr. beboer. Projektet er ambitiøst på flere områder, da der både er stort fokus på materialer, CO2-aftryk, proces og biodiversitet.

Børnehuset Sejs-Svejbæk, Silkeborg
Daginstitutionen er hovedsageligt opført i træ med grønne tage og store udhæng, der binder inde og ude sammen. Byggeriet er nomineret på grund af det høje ambitionsniveau for bæredygtighed i hele processen og hvor træet er indtænkt på en klog og konstruktiv måde.

Vinderen bliver fundet på årets Build in Wood. Vær med på Danmarks største trækonference og se hvem der vinder Årets Bæredygtige Træbyggeri.

Efter på fredag stiger din pris! Du sparer 1.500kr.

Læs mere om konferencen og tilmeld dig her!