Få fingrene i din Early Bird-billet til Bæredygtig Transformation

På konferencen Bæredygtig Transformation den 4. & 5. oktober kan du være med til at rykke på den grønne omstilling. Lige nu sparer du 1.500 kr. Efter på fredag slutter dit Early Bird-tilbud og prisen stiger!Lige nu vælter det ind med tilmeldinger til konferenen Bæredygtig Transformation den 4. & 5. oktober. Du kan nemlig spare 1.500 kr. på din tilmeldning, men efter på fredag stiger prisen til konferencen.

På Bæredygtig Transformation kan du være med til at rykke på den grønne omstilling. Transformation af den eksisterende bygningsmasse kan nemlig være et vigtigt værktøj i byggeriets omstilling og i klimakampen. Hør fra nogle af branchens førerne fagfolk inden for transformation og renovering.  Du kan blandt andet opleve Olav de Linde, Anders Lendager og Anne-Mette Hjøllund.

Glæd dig til et indlæg med Anders Lendager, CEO i Lendager når han taler om, hvorfor vi ikke kan fortsætte med at rive bygninger ned, som vi gør i dag. Hør også om spændende projekter når Olav de Linde, grundlægger og bestyrelsesformand, Ejendomsselskabet Olav de Linde går på scenen. Du kan også høre om udviklingen af en ny bog, der sætter fokus på udviklingen i byggeriet og hør udvalgte cases på konferencen, når Anne-Mette Hjøllund, seniorrådgiver og arkitekt MAA, BARK Rådgivning går på scenen.

Det er nu, du skal slå til!  Du sparer 1.500 kr., når du tilmelder dig senest på fredag.