Vær med på konferencen Biobaserede Byggematerialer i næste uge

I næste uge løber den nye Building Green-konference Biobaserede Byggematerialer af stablen, og mere end 100 er allerede tilmeldt.

Vi har bygget med biobaserede materialer i mange år, og nu er tiden kommet til, at vi tager det bedste fra ”gamle dage” og integrerer i vores byggeri i dag. Men hvordan kommer vi videre og bruger flere biobaserede byggematerialer?

Biobaserede Byggematerialer i næste uge får du sat fokus på materialernes egenskaber og byggeteknik. Hør for eksempel en debat om hvordan vi kommer videre og bliv klogere på gamle byggetraditioner i ny kontekst.

Bæredygtighed, CO2-aftryk, materialevalg og byggeteknik
Hvad skal der til for at vi kan komme videre? Vær med i debatten sammen med et panel fra byggebranchen, der diskuterer, hvordan vi skal arbejde sammen og hvordan vi kommer videre og øger mængden af biobaserede byggematerialer i Danmark. De kommer også ind på bæredygtighed, CO2-aftryk, materialevalg og byggeteknik.

Gamle byggetraditioner i ny kontekst
Kathryn Larsen er Architectural Technologist & Master of Architecture ved Delft University of Technology. I 2016 stiftede Kathryn Larsen bekendtskab med Læsøs tanghuse, og lige siden har hun studeret historien om ålegræs og dets brug i byggerier rundt omkring i verden. På konferencen fortæller Kathryn om kreative og nutidige byggemetoder med ålegræs, halm og jord, der alle har potentialet til at blive brugt i den danske byggebranche igen.

Se alle talere og debatter i programmet

Vær med på konferencen i næste uge og bliv klogere på biobaserede byggematerialer
TILMELD DIG NU
LÆS MERE OM KONFERENCEN