I morgen sætter vi fokus på det bæredygtige valg

På Building Green Aarhus i Centralværkstedet den 15. & 16. juni 2022 får du sat fokus på temaet bæredygtige valg. Du får konkret viden om valg i forbindelse med undertemaerne transformation, materialer og bynatur.

 

Når vi spørger byggebranchen, hvad de største udfordringer med bæredygtigt byggeri og arkitektur er lige nu, er svaret alle de svære valg, der ofte opstår. I alle byggeprojekter er der mange valg involveret – især når der er tale om bæredygtigt byggeri, og det er næsten altid et valg mellem det grønne og det ’vi plejer’. Alle vores valg har konsekvenser, og derfor er vi nødt til at have den rette viden, så vi kan tage de svære valg.

Få konkret viden om bæredygtigt byggeri

Over 2 dage kan du opleve 80 talere på 2 scener og 60 udstillere af bæredygtige produkter og løsninger til byggeriet. De 2 scener vil være fyldt med inspirerende keynotes og debatter, der alle stiller skarpt på bæredygtige valg med fokus på transformation, materialevalg og bynatur. Du får konkret viden med dig, så du nemmere kan tage de bæredygtige valg.

 

Tilmeld dig GRATIS i dag 

Læs mere her