Building Green er ikke aflyst, men vi gør noget andet!

På grund af coronarestriktioner kan Building Green ikke afholdes på den måde, vi kender, og vi kan ikke mødes i Forum, som vi plejer. Men Building Green er simpelthen for vigtig til at aflyse, for man kan ikke aflyse bæredygtigt byggeri, så vi sadler om og lancerer et nyt koncept under navnet Building Green Together.

Men Building Green er simpelthen for vigtig til at aflyse, for man kan ikke aflyse bæredygtigt byggeri, så vi sadler om og lancerer et nyt koncept under navnet Building Green Together.

I stedet for at mødes i Forum lancerer vi Building Green Together og udvider vores platform til at blive et community inden for bæredygtigt byggeri, hvor netværk og viden udveksles hele året for at accelerere bæredygtigt byggeri. Ikke bare to dage om året, men hele året rundt.

Med Building Green Together udbygger vi konceptet, så du får viden hele året.

Du får viden hele året rundt på forskellige kanaler

Du kan se alle talere og debatter på de fire scener digitalt den 28. og 29. oktober, når vi streamer hele jubilæumsprogrammet i høj kvalitet ved hjælp af en stor videoproduktion. Det betyder, at du frit kan vælge mellem alle indlæg, og du kan få viden om bæredygtigt byggeri fra kontoret, hjemmefra – eller lige hvor du er!

Vi arbejder også på at lancere et nyt, spændende magasin og en dybdegående podcast, så du kan læse og lytte dig til viden om bæredygtigt byggeri.

Du får som altid adgang til det hele helt gratis.
Tilmeld dig den digitale streaming af programmet her.

Udstillerne får nye muligheder

Vi nytænker og udvider også den store fremvisning af produkter, løsninger og ydelser inden for bæredygtigt byggeri, der plejer at være i Forum. Med det nye koncept Building Green Together vil mødet mellem leverandører af løsninger og brugere ske på en ny måde, hvor leverandørerne kan bruge vores platform for at få eksponering og komme ud med deres budskaber.

Ud fra samtaler med mange af vores udstillere har vi lært, at Building Green ikke bare er et fysisk mødested, men en stor platform, hvor de kan profilere deres produkter og virksomhed. Vi stiller derfor vores erfaring, netværk og platform til rådighed, som vi udvikler og tilpasser deres behov, så vi fortsat samler branchen og promoverer bæredygtige løsninger til byggebranchen.

Husk at tilmelde dig streamingen af programmet og følg med i vores kommende community her.