Er du tilmeldt Building Green? Få overblikket her!

1. & 2. november 2017 løber den 7. udgave af Building Green af stablen! Vi anbefaler alle at hente deres billet på forhånd!

Hvis du ikke allerede har planlagt dit besøg på Building Green, kan du herunder se, hvad du skal overveje at opleve 1. & 2. november i Forum.

Programmet
Building Green har i igen i år et stort omfattende program, du kan opleve talere fra ind- og udland. Building Green har i alt 4 konferencescener, hvor du kan opleve alt fra keynotes, debatter og interviews. Se hele programmet i invitationen her.

Se alle udstillere og søg på produktkategorier
Via samarbejdet med byggematerialer.dk har Building Green et online udstillerkatalog, der indeholder detaljerede informationer om alle udstillerne på eventen – se alle udstillere her. Via det online udstillerkatalog kan man på en enkelt og overskuelig måde planlægge sit besøg på Building Green 2017. Alle udstillere har deres egen profil med virksomhedens produkter, stand-nummer og bæredygtige certifikater.

Green Connections
I samarbejde med InnoBYG og Mingla tilbyder Building Green igen den eksklusive mødemulighed, hvor du kan booke møder med de helt rigtige personer! Som noget nyt kan du i år downloade Mingla – den professionelle netværks app og finde alle Mingla profiler, der er koblet til Building Green. Læs guiden her og hent appen, der hvor du henter alle dine andre apps!

Rebuild Innovation
Når Building Green den 1. & 2. november slår dørene op til dette års event for bæredygtige og energieffektive løsninger til byggeriet, bliver det med et stort område dedikeret til genbrug.
Området byder i år på pitches fra 9 af byggeriets virksomheder, der for første gang få afprøvet deres bæredygtige løsninger og forretningsideer på Building Green. Derudover er der produktfremvisning begge dage, biograf og meget mere.
Rebuild Innovation, er udviklet i et samarbejde mellem Building Green og Smith Innovation. Se pitch-tider her!

Den Bæredygtige Markedsplads
Building Green vil gerne støtte op om iværksættere og start ups og give dem bedre muligheder samt en nemmere vej ind i branchen. Et nyt koncept har til formål at skabe relationer samt dele erfaringer og viden mellem de små nye og de store veletablerede virksomheder. Læs mere og ansøg her.

Gratis tilmelding
Det er gratis at deltage på Building Green, husk du også kan tilmelde dine kolleger således i kan følges derud! Tilmeld dig her!

Vi ses i Forum!