Byens nye natur på Building Green

Byrumsprojekter er på programmet på Building Green i Forum i næste uge, når to markante grønne arkitektprofiler taler om deres projekter, der både rummer klimatilpasning og livskvalitet via en grønnere byudvikling.

Nøgleord som natur, byudvikling, urbane udfordringer, klimatilpasning og bæredygtighed er på programmet på Building Green. Onsdag d. 31. oktober kan du lytte til to markante arkitekter, der med deres naturbaserede tilgang til byudvikling er med til at sætte grønne aftryk på byer i både Danmark og i resten af verden.

Mette Skjold, partner og arkitekt i SLA er på programmet med sin keynote “Byens nye natur – merværdiskabende klimatilpasning af byens rum”. Hun står sammen med det tværfaglige team i SLA bag nogle af tidens mest visionære byrumsprojekter, hvor klimatilpasning, bæredygtighed og socialt engagement går hånd i hånd.

Stefano Boeri, grundlægger af Stefano Boeri Architetti, er manden bag det markante højhusbyggeri Bosco Verticale i Milano, der har to hektar skov på facaderne. Boeri arbejder med at trække naturen tilbage i byen, så den kan være med til at skabe biodiversitet og sundt bymiljø ved at opsuge store dele af den CO2, vi udleder i byen. Hans keynote “Forest & the city” giver dig indsigt i både Bosco Verticale og andre aktuelle projekter fra Boeris hånd.

Kom og læg øre til to engagerede, grønne arkitekter af internationalt format!

Se program og tilmelding her