Nyt område til Building Green: Skalering af genbrugsmaterialer

Building Green lancerer området FÆLLES SKABES BÆREDYGTIGHED, der sætter fokus på skalering af genbrugsmaterialer.

FÆLLES SKABES BÆREDYGTIGHED er en udstilling og en slags minikonference i den store Building Green-event den 30.-31. oktober. Området skal facilitere værdiskabende dialoger i byggebranchen, så hele bygge- og anlægsbranchen kan skalere udvikling og salg af genbrugsbyggematerialer. Læs meget mere her.

Hvorfor er det så svært at skalere genbrugsmaterialer?

Der mangler ikke modeller eller velvilje i branchen, men det kan være en udfordring, når genbrugsmaterialer skal skaleres og benyttes i store byggeprojekter.

Derfor går det nye område i dybden med de 4 typiske udfordringer ved skalering af genbrugsbyggematerialer:

• Leveringsudfordringer
• Juridiske udfordringer
• Efterspørgsel & Værdi
• Nyeste forskning og Miljøpåvirkning

Området har sit helt eget konferenceprogram med talks, udstillinger og diskussioner over 2 dage. Du kan møde repræsentanter fra hele branchen og gennem dialogfremmende værktøjer får du inspiration til netværk, partnerskaber og rådgivning.

Området er støttet af Realdania og skabt i samarbejde med Lendager UP og en masse partnere, der leverer viden og genbrugte materialer.

Se hele programmet her.

Gratis adgang til området

FÆLLES SKABES BÆREDYGTIGHED ligger på balkonen i Forum til Building Green og foregår den 30.-31. oktober. Du kan tilmelde dig Building Green og FÆLLES SKABES BÆREDYGTIGHED gratis.

Hent din gratis billet her.