Nyt fokus på fysisk, mental og social trivsel i centrum

På Build for Health & Creativity den 18. & 19. april kan du opleve ekspertindlæg, spændende case-studies og præsentationer fra nogle af de førende i branchen.

Det er afgørende, at vi gentænker, hvad vores byer kan tilbyde os; både for det enkelte menneske, men også som samfund i form af kultur, fællesskab, identitetsfølelse og sundhed. Vi kigger nemlig ind i en fremtid med flere mennesker i byerne, flere isolerede liv med stor ensomhed, flere der på forskellig vis lever usunde liv, og hvor det at føle sig hjemme, tilpas og tryg i vores byer og byrum ikke er en følelse, der er alle forundt.

Vær med på konferencen Build for Health & Creativity den 18. & 19. april og hør spændende indlæg, case-studies og præsentationer. I år har vi særligt fokus på sundhed på programmet herunder fysisk, mental og social trivsel i byplanlægningen.

3 spændende indlæg der sætter fokus på sundhed 

Du kan blandt andet glæde dig til at høre Jasper Schipperijn, professor, institut for idræt og biomekanik, Syddansk Universitet fortælle om, hvordan vi kan skabe mere active living i vores byplanlægning. Helle Juul, founding partner, Juul Frost Arkitekter deler sine indsigter om, hvordan vi kan udvikle vores byer og nabolag på.  Du kan også høre Jesper Lund Bredesen, senior director, speciallæge, H Lundbeck når han taler om. hvordan ensomhedsproblematikken skal indtænkes i byplanlægningen.

Kom og vær med til 2 spændende dage og få sat fokus på fysisk, mental og social trivsel i byplanlægningen. Tilmeld dig her.

Læs mere om konferencen her.