Biodiversitet på den politiske dagsorden

Miljøministeren og folketingsmedlem, Lea Wermelin (S), kommer på Build for Biodiversity og giver et indblik i regeringens strategi i arbejdet med biodiversiteten i Danmark.

Den globale biodiversitetskrise stiller byggebranchen en række udfordringer. Ved at invitere naturen ind i Danmark kan branchen blive en af de bærende kræfter i arbejdet med at løfte og beskytte biodiversiteten. Dermed kan vi skabe grønnere og sundere byer til fordel for mennesker, dyr og planter.

Tid til politisk handling

Så småt er biodiversitet kommet på den politiske agenda. I byggebranchen er der bred enighed om, at biodiversitetskrisen er alvorlig, men det kræver en politisk handling og velvilje, hvis denne skal løses.

Den 27. og 28. april 2022 inviterer Building Green Together til Build for Biodiversity konference omkring urban biodiversitet og de udfordringer byggebranchen står overfor i forbindelse med den globale biodiversitetskrise. På konferencen er der fokus på, hvordan biodiversitet kommer højere op på dagsordenen og sikrer arbejdet en rivende udvikling i de kommende år.

Udover at give et indblik i det politiske arbejde om at få biodiversitet på dagsordenen, giver konferencen blandt andet også:

– Viden om den blå biodiversitet såvel som den grønne
– Inspiration til forskellige tilgange til arbejdet med biodiversitet
– Værktøjer til at øge biodiversiteten i dine projekter
– Inspiration gennem spændende cases fra ind- og udland

Læs mere om Build for Biodiversity

Tilmeld dig direkte her