Udstil bæredygtige løsninger og produkter i Danmark og Norge!

Book din stand på en eller flere af Building Green events i 2018 i dag.

Building Green er blevet et betydningsfuldt forum for vidensdeling og netværk. Flere arkitekter, bygherre og bygningskonstruktører har fået øjnene op for, at de både kan få inspiration og gå i dialog med de mange virksomheder, der udstiller. Building Green vil fortsat både skabe rammerne for udstilling, keynote oplæg og netværksområder.

Få stande tilbage i Aarhus
Efter dette års første afholdelse af Building Green Aarhus blev taget varmt imod, vil der igen være fyldt med bæredygtige byggeløsninger i Centralværkstedet+Smedien til foråret. Vi håber på endnu en vellykket afholdelse, så tag et kig på ledige stande og book i dag her.

De ledige stande er nu fritstillet på Building Green København og 70% af standene på København afholdelsen i 2018 er allerede solgt! Derfor skal du være hurtig til at træffe en beslutning om køb af stand på Building Green København – Book nu!

Tid til at gå ud over landets grænser
Efter 7 år i København og 1 år i Århus går Building Green nu skridtet videre, for som noget helt nyt bliver Building Green afholdt uden for landets grænser, og Oslo bliver første stop.

Den gode modtagelse af Building Green i Århus sidste år viste, at Building Green ikke er et københavnerfænomen, og flere har efterspurgt lignende events for bygge- og arkitekturbranchen i nabolandene. Building Green mener, at det er nødvendigt at sprede budskabet og skabe den samme platform i Oslo næste år.
Eventen i Oslo vil få samme format som Building Green Aarhus med mindre stande sammenlignet med eventen i København. Læs meget mere om den første internationale afholdelse her.

VÆLG EN EVENT & BOOK DIN STAND I DAG:
KØBENHAVN
AARHUS
OSLO

Mød os i det nye år:
18. & 19. april 2018, Aarhus, Centralværkstedet+Smedien
17. & 18. oktober 2018, Oslo, Gamle Museet
31. okt. & 1. nov. 2018, København, Forum