Hvordan ser fremtidens efterspurgte bæredygtighed ud?

Den efterspurgte bæredygtighed på Building Green aarhus

Det kan være rigtig svært at bygge til fremtiden. Hvad kommer fremtidens forbrugere til at efterspørge? På Building Green Aarhus den 25.-26. marts får du konkret viden om fremtidens efterspurgte bæredygtighed.

Interesserer du dig for fremtidens efterspurgte bæredygtighed? Under temaet Bæredygtige Valg 2020 sætter Building Green Aarhus fokus på 3 undertemaer, og et af de undertemaer er Fremtidens efterspurgte bæredygtighed, og her kan du se et uddrag af de talere og debatter, der giver dig konkret viden om fremtidens efterspørgsel.

Tilmeld dig gratis og hør mere om fremtidens trends.

Bæredygtige valg i Blixens

Hør om Byggeriet Blixens, der vandt Årets Erhvervsbyggeri i 2019. Bygningen er designet som kontor til Aarhus Kommune, men har også et socialt sigte. Blixens ligger midt i Gellerup Parken. Det er både en kommunal arbejdsplads og et mødested for hele kvarteret. Udover 950 kommunale arbejdspladser er der også en politistation, et iværksættermiljø, en café, et auditorium, værksteder og et kafferisteri i bygningen.

Glenn Elmbæk, partner, arkitekt MAA, Arkitema Architects

 

Sustainable Futures

Hør Joseph Halligan fra det prisvindende arbejdskollektiv Assemble i London. Joseph Halligan præsenterer kollektivets arbejde og giver sit syn på, hvordan vi gennem samarbejde kan bygge en mere bæredygtig fremtid.

Joseph Halligan, Co-founder, Assemble Studios

 

Debat faciliteret af Green Building Council: Efterspurgt bæredygtighed – billige point eller værdiskabende kvalitetsløft?

Er certificering meningsløs jagt på point for at få ædelmetal på sin bygning? Eller er certificering et målbart kvalitetskatalog, hvor point inden for sociale, økonomiske og miljømæssige kvaliteter kan skabt et bedre ejendomsprodukt som skaber værdi for slutbrugeren? Og kan vi forvente, at en slutbrugergruppe kan efterspørge bæredygtighed i bygninger? Det er sådanne spørgsmål og mange flere, som paneldeltagerne søger svar på.

Paneldeltagere:
Marius Møller, direktør, Pensiondanmark
Hanne Tine Ring, bæredygtighedsingeniør, Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma
Tony Christrup, direktør, AG Gruppen
Morten Homann, direktør, Boligkontoret Aarhus
Moderator, Mette Qvist Green, CEO, Building Council Denmark

Bæredygtigt byggeri til fremtidens brugere

Hvordan bygger vi bæredygtigt til fremtidens brugere? Hvordan skaber vi bygninger, der fremme bæredygtig adfærd? Og hvilke parametre skal bygherre og arkitekter have fokus på, så de bygninger, der opføres i dag, også kan rumme brugernes behov i fremtiden? Det vil Anders Tyrrestrup, stiftende partner i AART architects, give konkrete eksempler på.

Anders Tyrrestrup, stiftende partner, AART architects

 

Den efterspurgte bæredygtighed

Først nu kender de fleste til begrebet bæredygtighed og bruger ordet som en naturlig del af vores sprog. En bæredygtig udvikling betyder, at de forandringsprocesser, der finder sted i vores samfund, skal have en kvalitet, der sikrer, at de er i stand til at opretholde et godt liv for os alle. Disse forandringsprocesser er en del af det daglige arbejde og af LOOPs DNA. Efterspørgslen stiger ift. især materialevalg, og dermed designs, der tager afsæt i “sunde byggerier”. Kom og bliv klogere på LOOPs arbejde med den store planlægnings/helhedsplan skala og i detaljen og løsningerne – og søgen i at implementere bæredygtige løsninger i alle skala.

Mette Nymann, arkitekt og partner, Loop Architects A/S

 

Se alle talere og debatter i programmet.

Tilmeld dig gratis og få viden om bæredygtige valg.