Hvem skal vinde det Bæredygtige Element 2019?

Klimadagsorden har aldrig været mere aktuel. Det samme kan man sige om byggebranchens rolle i den grønne omstilling – og nu kan du være med til at synliggøre dem der går forrest i bæredygtighedens tegn.

Building Green og InnoBYG sætter igen i år fokus på en ildsjæl og et produkt, når Det Bæredygtige Element 2019 uddeles fra Main Stage på Building Green i Forum den 30.-31. oktober. Og bæredygtighed er højt på dagsorden – både i byggebranchen og i samfundet, hvor netop klimaet og den grønne omstilling har fået stor opmærksomhed, ikke mindst i den netop overståede valgkamp.

Det er en yderst kompetent fagjury, som vurderer de mange indstillinger til prisen – og som noget nyt i år kan man indstille alle relevante produkter til Produktprisen – og det er således ikke sikkert, at prisen går til en udstiller på Building Green.

I 2018 var det Professor Per Heiselberg fra Aalborg Universitet, der løb med Personprisen, mens vinderen af Produktprisen var Fischer Lightings cirkulære designerlampe. De to prismodtagere herfra var Lars Elmvang og Enlai Hooi.

Hvem skal vinde?

Har du et favorit bæredygtigt produkt eller person? Vi har nu åbnet for indstillingen til årets pris, så husk at få nomineret dine favoritter.

INDSTIL DINE FAVORITTER HER

LÆS MERE OM DET BÆREDYGTIGE ELEMENT