I morgen går det løs. Hent din GRATIS billet her

I morgen åbner Building Green dørene i Aarhus Congress Center. Vær med til at høre debatter og keynotes, som alle stiller skarpt på årets tema ‘Urban Transformation – til gavn for både mennesker og planet’.

Har du fået din GRATIS billet til Building Green Aarhus? Ellers kan du tilmelde dig lige her! 

I morgen og torsdag omdanner vi Aarhus Congress Center til en stor bæredygtighedsfest – og du er inviteret! Mere end 80 talere står klar til at dele ud af viden på de 3 scener. Du kan også opleve spændende debatter og en stor udstilling med mere end 85 leverandører af bæredygtigheds løsninger og produkter til byggeriet. Husk også at besøge de 2 specialudstillinger Bæredygtighed i praksis – powered by STARK og  Build Biobased-udstillingen.

Vi starter klokken 9 og fortsætter helt indtil klokken 16.30 både onsdag og torsdag. Det tager kun 10 minutter at gå fra Banegården. Der er gratis garderobe til dit overtøj, og du kan købe frokost, kaffe, kage mv. i cafeområderne inde i Aarhus Congress Center.

Hvordan skaber vi byer til gavn for mennesker og vores planet? 

På Building Green Aarhus bliver du over 2 dage klogere på, hvilke problemer naturen og klimaet er ramt af og hvilken rolle byerne kan spille for at gøre en forskel. Du får sat fokus på, hvordan vi forener behovet for at skaber byer til gavn for mennesker og planet.

Du bliver inspireret af talere fra Danmark og udlandet med stor indsigt i byudvikling og viden om mere bæredygtige bud på materialer til byggeriet. Du hører også om byudvikling for mennesker, hvor der er en god balance mellem de fælles og de private rum og de materialer, der bruges til at bygge nyt og transformere eksisterende byggeri.

Tilmeld dig i dag – og spar tid i indgangen i morgen!

Hent din GRATIS billet her

Læs mere og se programmet her