Få viden om tekniske løsninger til træbyggeri – direkte fra leverandørerne!

Vær med på Build in Wood-konferencen, hvor du kan møde førende leverandører og få viden om tekniske løsninger til træbyggeri! 

Build in Wood den 22.-23. maj i The Plant Cph mødes hele byggebranchen for at netværke og debattere udfordringer og muligheder inden for træbyggeri. Og det er ikke kun på scenen og i det store program, du får ny viden om træbyggeri.

Du kan også gå på opdagelse hos de mange leverandører, der vil være til stede med deres produkter og løsninger til træbyggeri. Du får helt unik rådgivning og teknisk viden direkte fra leverandørerne.

Lyder det som noget for dig? Så vær med på Danmarks største trækonference. 

I denne artikel kan du få et smugkig på de mange leverandører, du kan møde.

Acetra 
Acetra er en global designvirksomhed, der er specialiseret i design af massivtræ og de leverer eksperttjenester inden for trækonstruktioner. De arbejder tæt sammen med kunder, arkitekter, udviklere, entreprenører og CLT-producenter for at levere innovative løsninger til komplekse træprojekter som boliger, kommercielle og offentlige bygninger, hoteller, skoler eller sportscentre. Med deres ekspertise og passion for træbyggeri er de dedikerede til at designe miljøbevidste løsninger og drive innovation inden for grønnere byggeri.

FjellHus 
Fjellhus har specialiseret sig i at lave præfabrikerede huse i topkvalitet, der er skræddersyet til at opfylde dine behov. Som førende producenter i branchen er de stolte af at levere innovative, mere bæredygtige og omkostningseffektive boligløsninger. Fra koncept til konstruktion bruger teamet den nyeste teknologi og førsteklasses materialer for at sikre de højeste standarder for design, holdbarhed og energieffektivitet. Oplev komforten og det luksuriøse ved at bo præfabrikeret med deres ekspertfremstillede huse

Granab
Granab Gulvsystem fås i både stål og træ. Til træbyggeri i CLT/KL træ og andre typer træbjælker har Granab System 8000 W med en speciel træbjælke (LVL), der giver effektiv trin- og luftlydsisolering til forskellige lydklasser. Denne træbjælke er væsentligt mere formstabil end en almindelig træstrøer. Den giver en tør og hurtig montering, hvor mange installationer kan skjules i mellemrummet mellem strøer og overgulv. Et endnu mere miljøvenligt alternativ end deres stålstrøer med 50 % lavere CO2-påvirkning sammenlignet med beton.

Mayr-Melnhof Holz 
Mayr-Melnhof Holz er en førende europæisk timber processing virksomhed. Virksomheden arbejder tæt sammen med byggefirmaer og arkitekter, og de tilbyder standard- og kundetilpassede produkter og fungerer som fuldserviceudbyder af træingeniørarbejde og komplette løsninger. Det PEFC-certificerede produktsortiment omfatter limtræ, specialkomponenter, limtræslofter og limtræsplanker, krydslamineret træ og meget mere.

Peikko 
Hos Peikko tror de på at ved at kombinere forskellige materialer og løsninger på den optimale måde, skaber vi bygninger, der er mere gavnlige for samfundet og klimaet. Hybridkonstruktioner er vejen frem og Peikkos mål er at skabe et helt system af løsninger, der understøtter hinanden for at opnå det optimale, hybride resultat – samtidig med at sikkerheden, hastigheden og bæredygtigheden øges. Kig forbi deres stand, hvor de står klar til en snak om hvordan deres løsninger kan skabe værdi for dig.

Profile 
Profile A/S er totalleverandør af bærende trækonstruktioner inden for CLT, limtræ, LVL, I-bjælker og lamelspær. De har igennem mange år opbygget en unik faglig viden om træbyggeri, og tilbyder gennemtænkte og bygbare løsninger fra projektering til færdigt byggeri. Profile danner partnerskab med én af Danmarks førende rådgivende ingeniørvirksomheder på trækonstruktioner og sikrer derigennem korrekt rådgivning, dokumentation, statik og beregning.

Rothoblaas 
Rothoblaas deltager i år på Build in Wood for 7. år i træk. I år glæder de sig specielt til at fremvise deres nyeste og mest innovative beslag til søjle-bjælke systemer: ALUMEGA. Derudover vil det være muligt at få fingrene i deres helt nye beslag-katalog, der med sine 600 sider og udvidede sortiment sætter en helt ny standard for hvordan vi kan designe og bygge med træ i fremtiden. Et must-have for ingeniører og arkitekter. Hvis man ønsker at være up-to-date på træbyggeri, bør man kigge forbi Rothoblaas’ stand.

Taasinge Elementer 
Kom forbi og hør, hvordan Taasinge Elementers præfabrikerede træelementer kan løfte dit næste byggeprojekt, og hvordan de som de første i Danmark har fået EPD på to træelementer! Oplev også deres nylancerede digitale videncenter, hvor du kan tilgå deres voksende bibliotek af standarddetaljer, som både letter samarbejdet og øger kvaliteten. Hvis du, ligesom Taasinge Elementer, gerne vil optimere byggeprocessen og bevæge dig i en mere bæredygtig retning, vil de med deres erfaring og innovation være en værdifuld partner for dig.

Woodconstruction 
Træbyggeri i stor skala er stadig nyt i Danmark, men ikke for Woodconstruction. Woodconstruction A/S består af en skandinavisk ejerkreds, der tilsammen har mange års erfaring med træbyggeri i hele Nordeuropa. De tilbyder bærende konstruktioner i CLT og limtræ hele vejen fra idé til aflevering. Som en af få aktører på det danske marked er de fagligt til stede i alle led i værdikæden for at gøre det så nemt for jer som muligt.

Würth 
Würth er totalleverandør gennem hele byggeprocessen. Alt du skal bruge til dit CLT byggeri finder du hos Würth; befæstelsesmaterialer, afdækning, innovative løsninger til lyddæmpning og meget mere. Du kan få hjælp til passiv brandsikring fra konstruktøruddannede specialister til gennemførsler og ventilerede facadeløsninger. Brug deres software til at finde den rigtige løsning til dine befæstelsesopgaver inkl. dokumentation for beregningerne.

CLT Denmark 
CLT Denmark er den primære leverandør af CLT og limtræ, og deres alsidige kompetencer omfatter nøgleområder inden for projektering, præmontage samt kvalitetskontrol. De håndterer effektivt tilrettelæggelse, logistik og præmontage med byggemøder, transport og opstartsmøder. Mød dem på deres stand på konferencen og bliv klogere på deres produkter og nøgleområder.

Derudover kan du også møde Wiehag, Södra, Protega, Binderholz, Simpson Strong-Tie og Mitek.

Læs mere om Build in Wood og tilmeld dig her.