Ny konference sætter fokus på bæredygtige byudvikling

Konferencen Sustainable Infrastructure henvender sig til byplanlæggere og beslutningstagere, og gennem to dage, vil vores inspirerende talerpanel gøre dig klogere på mulighederne og udfordringerne, når det kommer til bæredygtig byudvikling.

I fremtiden vil flere og flere bo i byerne, og det stiller store krav til, hvordan vi udvikler vores urbane rum og sammenhængene mellem alle de funktioner, som byerne skal rumme. På byplanlægningskonferencen, Sustainable Infrastructure, sætter vi fokus på sammenhængen imellem bæredygtig byudvikling og emner som mobilitet, infrastruktur og de praktiske udfordringer, vi står overfor.

Konferencen henvender sig til dig, der er byplanlægger eller beslutningstager i det private, kommuner, region og stat, og arbejder med at udvikle byernes infrastruktur. Derudover henvender den sig også til dig, der arbejder med mobilitet og trafik, og til dig, der beskæftiger sig med den intelligente udvikling af byerne. Endelig er konferencen også relevant for dig, der som rådgiver arbejder med byplanlægning og den bæredygtige omstilling af vores urbane miljøer.

På Sustainable Infrastructure skal vi gennem et intensivt program med ekspertoplæg, casestudies, praktiske eksempler og spændende diskussioner med ligesindede branchekollegaer, som vil give dig værktøjer og viden til at løfte kvaliteten i dit eget arbejde, hvad enten du arbejder som byplanlægger i en kommune eller som rådgiver i det private.

Du kan glæde dig til at høre fra vores dygtige talerpanel:

  • Jens Rex Christensen, head of landscape & urbanism, C.F. Møller
  • Sara Wille-Garvin, leder af byudvikling & mobilitet, Gottlieb Paludan Architects
  • Emilie Juel-Helwig, bæredygtighedsdirektør, Femern A/S
  • Heidi Hjort Thuesen, market director, sustainable cities, Arkitema
  • Julie Majlund Buschardt, senior urban designer, NIRAS
  • Kristian Winther, associate, architecture Arup
  • Jesper Overgaard, enhedschef for bæredygtighed og mobilitet, Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
  • Thomas Grave Larsen, partner, head of Infrastructure, Arkitema
    Og mange flere!

Se alt hvad der venter dig i programmet her

Læs mere om konferencen og tilmeld dig i dag