Building Green Together samler viden om bæredygtigt byggeri

Building Green er live med en helt nyt hjemmeside og koncept under navnet Building Green Together, der er byggebranchens nye community for bæredygtigt byggeri.

Den nye side for Building Green Together er i luften! Her kan du se nyheder om bæredygtighed, arkitektur, bæredygtige løsninger, materialer og alle vores events.

Vi arbejder løbende på at udvikle konceptet, og du kan blandt andet se frem til en dybdegående podcast, et magasin, videoer og en masse andet meget snart!

Du kan følge med på http://www.buildinggreen.eu/together
 
Her kan du se et udvalg af nyheder fra siden: 

De næste bæredygtige ’revolutioner’ kommer til at ske nedefra

Anders Lonka grundlagde i 2006 ADEPT sammen med Martin Laursen og Martin Krogh. ADEPT er en dansk arkitektvirksomhed med projekter i hele verden, der arbejder i feltet mellem urbanisme, arkitektur og offentlige steder.  Læs et interview med Anders Lonka her.

Bæredygtigt byggeri må ikke styres af følelser

Bæredygtigt byggeri er i fare for at blive følelsesstyret fremfor fornuftsbaseret. Men vi må holde de hurtige løsninger stangen, hvis vi skal bygge bæredygtigt byggeri, der holder i længden, lyder det fra Dorte Mandrup, som kan opleves online på Building Green den 28. oktober. Læs artiklen her.

Stream programmet og vær med på første række til Building Green

Nu er der ikke længe til, du kan være med på første række og livestreame hele Building Greens jubilæumsprogram. Den 28. og 29. oktober kan du opleve en videnseksplosion, når mere end 120 talere deler ud af viden om bæredygtigt byggeri og arkitektur. Læs nyheden her.

GÅ TIL BUILDING GREEN TOGETHER