Flere fagspor på konferencen Build for Biodiversity 

Build for Biodiversity er en konference, som sætter fokus på urban biodiversitet. Over 2 dage kan du opleve et omfattende program, som løbende deler sig i flere spor, så du kan tilvælge lige præcis den viden, du har brug for.

Den 5. – 6. marts kan du være med på konferencen Build for Biodiversity, som sæter fokus på urban biodiversitet. Her mødes mere end 300 professionelle ildsjæle, som har interesse for at bruge det byggede miljø til at beskytte vores biodiversitet. Sammen skal vi diskutere og blive klogere på de udfordringer, den globale biodiversitetskrise stiller særligt byggebranchen i.

På konferencen kan du opleve en hel række dybt kompetente og inspirerende talere fra et bredt udsnit af branchens aktører, som gennem oplæg, debatter, workshop og en guidet gåtur gør dig klogere på de udfordringer, krisen stiller. Du får også deres bud på hvilke løsninger, der kan bidrage til løse biodiversitetskrisen udfordringer.

Over de to dage vil programmet for konferencen løbende dele sig i flere forskellige spor, så du har mulighed for at tilvælge lige præcis den viden, du har brug for.

På konferencens første dag, kan du f.eks. vælge mellem to forskellige spor efter frokost:

Under spor 1 skal vi blandt andet blive klogere på “DRIFTSUDBUD OG OFFENTLIG-PRIVATE SAMARBEJDE”, og du kan høre to oplæg under dette spor.

  • Du kan høre Kirsten Høi, landskabsarkitekt, Herlev Kommune, og Christine Nuppenau, studieleder for parkdiplom og landskabsarkitekt, Københavns Universitet, med oplægget “Driftsbeskrivelser til udbud og kontrakter for drift af grønne områder med prioritering af høj biodiversitet”.
  • Du kan også høre Stig Hvelplund, tilbudschef, OKNygaard, med oplægget “Dynamisk samarbejde mellem offentlige udbydere og private leverandører”

Under spor 2 sætter vi fokus på “BIODIVERSITETSKORTLÆGNING OG MÅLING”, og også her kan du høre to oplæg.

  • Du kan høre Ulrik Pagh Schultz Lundquist, professor, head of Center SDU Drone Center, University of Southern Denmark, med oplægget “WildDrone: Research in Autonomous Drones for Nature Conservation”.
  • Du kan også høre Christina Haupt Toft, vicedirektør, ConTech Lab – en del af Molio, med oplægget “En fælles tilgang til kortlægning og måling af biodiversitet i det byggede miljø”.

Dét er kun en brøkdel af det, du kan opleve på konferencen. Læs meget mere om sporene og dyk ned i hele programmet her

Vær med den 5. & 6. marts og få sat fokus på urban biodiversitet – tilmeld dig her