På Building Greens event Build for Water kan du blive klogere på klimatilpasning i bygge- og designprocesser

Vores klima er underhastig forandring. Vandstanden i havet, nedbøren og temperaturen vil stige med hidtil uset hastighed. Du har nu mulighed for at deltage i Building Greens nye konference Build for Water, hvor vi sætter fokus på at blive bedre til at tænke klimatilpasning ind i bygge- og designprocesser helt fra start.

Den seneste klimarapport fra FN’s klimapanel, IPCC, har vist at vores klima er under hastig forandring og vi bliver nødt til at blive bedre til at tænke klimatilpasning ind i vores byggeproces. På Building Greens nye konference Build for Water den 6. & 7. december kan du opleve en af forfatterne til klimarapporten Sebastian H. Mernild. Du får også gode råd til langtidsholdbar klimatilpasning af partner og kreativ direktør Rikke Juul Gram fra Schønherr.

 

Klimaforandringer globalt og i Danmark

Sebastian H. Mernild er en af verdens førende forskere inden for klimaforandringer og global opvarmning. Han er også en af forfatterne til FN’s seneste klimarapport. På konferencen kan du høre et indlæg af Sebastian H. Mernild, hvor han kommer ind på nedslagspunkter i rapporten, der er relevante for byggebranchen. Derudover får du konkrete forslag til hvad der kan gøres i byggeriet i forhold til klimatilpasning.

Du kan også glæde dig til at høre Rikke Juul Gram, partner og kreativ direktør, Schønherr, der giver gode råd til hvordan vi kan finde langtidsholdbare veje til klimatilpasning. Det kan vi blandt andet ved at fokusere på merværdi og insistere på skønheden og de innovative løsninger i stedet for kortsigtet økonomi. Der er brug for samarbejde på tværs af fagligheder og en gentænkning af finansieringsmodeller og organiseringsformer.

Du kan læse mere om eventet her. Vi løfter sløret for det fulde program og alle talere om et par uger, så hold øje med din indbakke og Building Greens kanaler.

Lyder ovenstående som noget der kunne have interesse for dig, kan du tilmelde dig her.