Building Green kigger nærmere på vand og klimatilpasning

Building Greens konference Build for Water tager hånd om og kigger nærmere på fremtidens vandmængder og klimatilpasning. Du kan stadig nå at tilmelde dig og være med digitalt til konferencen – her kan du opleve alle debatter og indlæg live hjemmefra.

 

Building Greens konference Build for Water den 6. og 7. december kan du blive klogere på fremtidens vandmængder, arkitekturens rolle, naturbaseret klimatilpasning og finansiering.
Du kan deltage digitalt til konferencen og opleve alle de spændende indlæg og debatter hjemmefra. Du kan opleve det hele live og tage del og stille spørgsmål ligesom deltagerne i Vandværket.

Hvordan accelerer vi klimatilpasningen?

En af temaerne for de to dage er ’Hvordan accelerer vi klimatilpasningen? Her kigger vi nærmere på helhedsorienteret planlægning og hvad der her er vigtigt. Vandet stopper ikke ved kommunegrænserne. Det er op til den enkelte kommune at planlægge klimatilpasning og det begrænser koordineringen imellem kommunerne. Hvordan sikrer vi, at nutidens klimatiltag passer til morgendagens accelererende klimaforandringer, som ikke vil respektere kommunale, regionale og nationale grænser?

 

Under temaet kan du høre

–          Rikke Juul Gram fra Schønherr, som taler om: Langtidsholdbare veje til klimatilpasning.

–          Anne Skovbro, By og Havn, som taler om: Fremtidens byudvikling er også klimasikring.

–          Deltage i debatten: Byer i vandkamp?

Læs mere om konferencen lige her.

Tilmeld dig digitalt lige her.