I morgen åbner Building Green København – er du tilmeldt?

I morgen åbner Building Green dørene i Forum. Vær med til at høre debatter og keynotes, som alle stiller skarpt på årets tema ‘Vejen mod Absolut Bæredygtighed’.

Har du fået din GRATIS billet til Building Green København? Ellers kan du tilmelde dig lige her! 

I morgen og torsdag omdanner vi Forum til en stor bæredygtighedsfest – og du er inviteret! Mere end 150 talere står klar til at dele ud af viden på de 5 scener. Du kan også opleve spændende debatter og en stor udstilling med mere end 180 leverandører af bæredygtige løsninger og produkter til byggeriet. Husk også at besøge de 3 specialudstillinger Bæredygtighed i praksis – powered by STARK, Build Biobased og Digitale løsninger af Proptech og Building Green.

Vi starter klokken 9 og fortsætter helt indtil klokken 17 både onsdag og torsdag. Du kan tage metro lige til døren. Der er gratis garderobe til dit overtøj, og du kan købe frokost mv. i foodtrucks og kaffevogne inde i Forum.

Hvordan kommer vi så tæt som muligt på absolut bæredygtighed i byggeriet? 

På de to dage bliver du klogere på, hvorfor vi er nødt til at handle nu, og hvorfor det er vigtigt, at vi får diskursen om bæredygtighed til at handle om planetens bæreevne og det faktum, at alle mennesker skal kunne få opfyldt deres behov. Lad os sammen vende udviklingen og lade de kommende år være de bedste.

Tilmeld dig i dag – og spar tid i indgangen i morgen! 

Hent din GRATIS billet her

Læs mere og se programmet her