Hvordan ser byrum ud i en tid under og efter COVID-19?

På Building Green kan du høre Gehl-partner Jeff Risom fortælle om et helt nyt studie, og være med i debatter om fremtidens bybyggede miljø og socialt bæredygtige byer.

Coronapandemien har påvirket hele vores samfund. Men hvilken betydning har COVID-19 på bæredygtigt byggeri og arkitektur? Hvordan skal vi indrette byrum det næste årti og skal mulige pandemier tænkes ind i byudviklingen?

Building Green København den 28.-29. oktober kan du høre Gehl-partner Jeff Risom fortælle om et helt nyt studie af byliv i lyset af COVID-19. Du kan også høre flere debatter om emnet, når Arkitektforeningen og Byens Netværk inviterer paneldeltagere til hver deres debat.

TILMELD DIG NU

 

Jeff Risom: Klima- og sundhedssikre byer for mennesker

Hvordan har vi brugt byrum i Danmark under COVID-19-nedlukningen og derefter genåbningsfasen? På Building Green deler Jeff Risom, Partner & Chief Innovation Officer hos Gehl, resultaterne fra et omfattende studie af byliv i fire danske byer, og han giver dig forslag til, hvad vi kan lære om byliv for at sikre en bedre fremtid efter pandemien.

Arkitektforeningen: Fremtidens bebyggede miljø

COVID-19 har sat et markant aftryk på vores samfund. Hvordan skal det byggede miljø udvikle sig herfra? Hvordan kan vi bruge COVID-19 til at genstarte vores samfund med den grønne omstilling som drivkraft og med mennesket i centrum?

Vær med i en debat, som Arkitektforeningen står bag sammen med: Jan Gehl, professor emeritus, grundlægger og partner, Gehl Architects, Dominique Hauderowicz, grundlægger og partner, dominique + serena, Kristine Leth Juul, næstformand i Arkitektforeningen, og moderator Lars Autrup, direktør for Arkitektforeningen

Byens Netværk: Hvordan skaber vi den socialt bæredygtige by?

Hvordan indretter vi byen, så den bliver ”for alle”? Hvilke greb kan være med til at styrke sammenhængskraften mellem de forskellige grupper i befolkningen? Og hvordan (gen-)finder vi balancen i vores by- og boligfællesskaber – under og post COVID-19?

Byens Netværk inviterer førende forskere og praktikere på scenen til en paneldebat. Mød Anette Krarup, direktør, Generous, Niels Bjørn, urbanist, Lasse Kjeldsen, Chief Advisor, CFBO, Morten Nielsen, Senior Researcher, Nationalmuseet, Charlotte Nørbak, direktør for byggeri og byudvikling, Domea, og moderator Lisbet Fibiger, Byens Netværk.

Vær med i debatterne om byrum og fremtidens bebyggede miljø.

Se alle talere, debatter og aktiviteter på Building Green.

** Building Green afholdes med alle de nødvendige coronarestriktioner og med sikkerhed i fokus.