STARK: Vejen mod absolut bæredygtighed opnås kun i fællesskab

STARK på Building Green om fællesskab

Building Green København den 2. & 3. november kan du besøge STARK i en stor specialudstilling på balkonen, hvor STARK sætter fokus på bæredygtighed i praksis og inviterer deres partnere med inden for.  

STARK har inviteret nogle af deres partnere inden for på standen for netop at få de gode historier med: Hvordan opstår og praktiseres partnerskaber, og ikke mindst hvilken forskel gør de i værdikæden. Derfor kan du udover STARKs dygtige bæredygtigheds-ambassadører også møde Bewi, Søndergaard, FRAK, Byggeselskabet CF Hansen og Rex Skov arkitekter på STARK-området. Ifølge STARK opnås Vejen mod Absolut Bæredygtighed nemlig bedst ved at handle i fællesskab:

– Vejen mod absolut bæredygtighed opnås kun ved at handle i fællesskab, og derfor er det vigtigt for os at sætte fokus på det samarbejde, som man også kan have på tværs af branchen og på de resultater, som det skaber, fortæller Kent Fonseca Bæredygtigheds- og STARKtivist ved STARK, og fortsætter: Vi viser sammen med vores partnerskaber konkrete eksempler på sådan et samarbejde og fortæller om, hvordan det rent praktisk opstår og foregår.

Nyeste tiltag, produkter og materialer

Cirkulært byggeri er afgørende for en grønnere retning inden for byggeri. Heldigvis kommer der løbende nye løsninger på, hvordan man kan genbruge både byggematerialer og – bygningsdele også med et kommercielt perspektiv. STARK præsenterer dig for nogle inspirerende cases og viser et udpluk af deres nyeste innovationer inden for dette område, herunder deres veletablerede GENTRÆs-koncept.  

Derudover har STARK et udvalg af alternativer til produkter med skadelige kemikalier. I specialudstillingen, bæredygtighed i praksis, får du eksempler på produkter i flere segmenter, der tager hensyn til dette. Derudover vil STARK også vise dig, hvad du skal kigge efter, når du skal vælge det rigtige til dit næste projekt, så det imødekommer krav og dokumentation.

På udstillingen bliver du også opdateret i forhold til de nye LCA-krav, der træder i kraft den 1. januar 2023, ligesom du kan blive guidet omkring dokumentationen af blandt andet miljøvenligheden på et projekt. Det behøver nemlig ikke at være svært at have fokus på bæredygtighed, når man bygger. Tværtimod!

Læs mere om specialudstillingen Bæredygtighed i praksis 

Tilmeld dig Building Green København gratis