Hør om spændende biodiversitetsprojekter

Build for Biodiversity er Building Greens konference omkring urban biodiversitet og de udfordringer den globale biodiversitetskrise stiller byggebranchen. Ved at invitere naturen helt ind i byen kan branchen gå fra at være en af de store biodiversitetssyndere til at være en af de bærende kræfter i arbejdet med at løfte og beskytte biodiversiteten. På den måde kan vi skabe grønnere og sundere byer til gavn for alle mennesker, dyr og planter.

Hvad kan du se frem til?

Du kan se frem til et fagligt stærkt program ned talere fra både ind- og udland, fordelt over fagligheder. Du kan blive inspireret, høre om spændende projekter, Biodiversity Net Gain-principper og høre hvordan du kan arbejde med det bebyggede areal og bruge byggeriet og arkitekturen til at øge biodiversiteten i området.

UN17 Village by NREP er også en landskabsfortælling

Et af de projekter du kan høre mere om er blandt andet på UN17 Village,som NREP står bag. NREP arbejder aktivt med biodiversitet på tværs af alle platforme. Byerne i Danmark vokser, og der er både for eksisterende byer og nye byområder behov for at sikre, at udviklingen ikke sker på bekostning af naturen. Naturen skal derfor have mere plads – både fysisk plads, men også plads i menneskers bevidsthed. Det er derfor vigtigt at inddrage natur i samfundets udvikling, ikke mindst i byerne. Denne udfordring adresserer NREP bl. andet på UN17 Village, hvor der etableres 5 grønne byrum, der fungerer som et naturligt økosystem med høj biodiversitet oglokale plantearter.

På konferencen kan du høre et inspirerende indlæg fra Nicole van der Star, der er investment developer i NREP. Hun vil fortælle mere om UN17 Village, og hvordan de vil sikre grønne byrum.

Læs mere her

Tilmeld dig her