Strategisk byudvikling, bæredygtighed og handleplaner er på programmet

Når Building Green åbner dørene til konferencen Sustainable Infrastructure den 21. & 22. november, er der blandt andet fokus på strategisk byudvikling, bæredygtighed og handleplaner er på programmet.

I november løber byplanlægning og -udviklingskonferencen, Sustainable Infrastructure,  af stablen. Her sætter vi fokus på sammenhængen imellem infrastruktur, trafik, mobilitet og en bæredygtig byudvikling, hvor vi mindsker byernes udledninger.

På konferencen kan du blive klogere på det strategiske arbejde med bæredygtighed og infrastruktur, som foregår både på nationalt plan og ude i kommunerne. Du får også inspiration fra konkrete eksempler, der kan hjælpe dit næste byudviklingsprojekt med at blive smartere og understøtte den grønne omstilling.

Under temaet strategisk byudvikling, bæredygtighed og handleplaner kan du glæde dig til 3 spændende indlæg. Hør blandt andet Finn Bloch, der er underdirektør – nye grønne værksteder i DSB, når han går i dybden med DSB’s omstilling til mere bæredygtig togdrift i fremtiden. Glæd dig også til et spændende indlæg med Jens Rex Christensen, head of landscape & urbanism, C.F. Møller om psykogeografisk infrastruktur og spændende projekter. Sidst men ikke mindst kan du høre Søren Have, der er programchef, og Henrik Gudmundsson, seniorkonsulent, begge for fremtidens mobilitet, CONCITO, om klimaplaner og transportens infrastruktur.

Se hele det store program her

Tilmeld dig her og vær med i november