Lokale bæredygtige frontløbere på programmet

Det netop offentliggjorte program for Building Green Aarhus den 15. og 16. juni tager udgangspunkt i det overordnede tema ’bæredygtige valg’ og undertemaerne transformation, materialer og bynatur.

Vi har også skruet op for det lokale fokus og sat inspirerende projekter i Jylland og lokale bæredygtige frontløbere på programmet:
– Vi har forsøgt at sammensætte programmet, så vi både bringer ny viden om bæredygtigt byggeri og klæder branchen på til at tage bæredygtige valg. Derudover har vi haft fokus på at inspirere gennem bæredygtige projekter i Danmark og udlandet, hvor fokus især har været på Jylland. Der er mange spændende projekter blandt andet i Aarhus, Fredericia, Randers og Aalborg, som vi synes skal frem i lyset, og som vi skal lære af og dele med hinanden, fortæller Sarah Elhauge.

Spændende projekter i Jylland

Lokalt fra Aarhus gæster blandt andre arkitekt og partner Levi Dørken fra Tegnestuen Arken, Kathrin Susanna Gimmel, arkitekt og partner hos JAJA Architects, Anders Tyrrestrup fra AART og Julian Weyer fra C.F. Møller Architects Building Green. De mange talere vil inspirere med projekter som Bofællesskabet Kløverbakken i Odder, transformationen af en gammel pap- og papirfabrik i Sarpsborg, GAME Streetmekka i Aalborg, flodbyen i Randers, Gellerupparken, den nye arkitektskole i Aarhus og mange flere.
Men der er ikke kun lokal inspiration gennem de to dage. Fra udlandet får vi blandt andre besøg af hollandske arkitekt Thomas Rau, der er kendt for et særligt fokus på cirkulært byggeri, og arkitekten Césare Peeren, der er co-founder af den Rotterdam-baserede tegnestue Superuse.

Læs mere her
Tilmeld dig gratis her