“Den cirkulære verden” er en del af programmet på Building Green Aarhus

Mange eksperter og keynotes ligger vejen forbi Aarhus’ tre scener, når dørene åbner d. 3.-4. april. Her vil “den cirkulære verden” og fokus på genanvendelse og bæredygtighed i arkitektur og byggeri være en stor del af programmet.

Genanvendelse, design for assembly og dokumentation af miljøeffekter. Flere og flere tænker i nye baner, når det kommer til brugen af ressourcer i byggeriet, og eksempler på bæredygtige løsninger pibler frem. Men der er fortsat udfordringer at få øje på i en verden, hvor jordens ressourcer bliver brugt i en fart. Mød nogle af vores keynotes, der giver deres bud på fremtidens strategier.

Ditte Lysgaard Vind & Gerard Roemers – En cirkulær verden
Mød to eksperter, der arbejder for at gøre bygninger og byer mere bæredygtige og cirkulære. Gerard Roemers fra hollandske Metabolic kommer med sine bud på den cirkulære by og byggeri. Men det får ikke lov til at stå alene, for det bliver efterfulgt af en samtale med Ditte Lysgaard Vind, Lendager TCW, som også bidrager med sine perspektiver på det cirkulære byggeri.

Heidi Merrild – Genanvendelse i arkitekturen
Hør Heidi Merrild fra Aarhus Arkitektskole fortælle om designstrategier for genanvendelse af komponenter og materialer i arkitekturen. Hvilke designudfordringer og -muligheder ligger i integrationen af eksisterende materialer og komponenter i nye bygninger? Hvordan designer vi bygninger, så vi maksimerer bygningens potentiale for senere genanvendelse?

Gå ikke glip af vidensdeling og spændende keynotes og tilmeld dig i dag: TILMELD

Læs mere på http://www.buildinggreen/aarhus/