Mange Keynotes på Building Green Aarhus

Tidligere er Anders Lendager blevet annonceret, og nu er det med glæde at vi kan præsentere næste taler: Partner, Antoine Chaaya fra arkitekthuset Renzo Piano.

Programmet i Aarhus indeholder mange keynotes fra ind- og udland, vi præsenterer løbende de største talere, inden hele programmet offentliggøres om få uger.

Arkitektur for os, er et udtryk af lethed og gennemsigtighed, det er en balance mellem kunst og videnskab, mellem natur og teknologi”

Antoine Chaaya er partner og bestyrelsesmedlem i den italiensk-franske tegnestue Renzo Piano Building Workshop, der er kendt verden over for exceptionel, bæredygtig arkitektur. Antoine Chaaya er desuden en af hovedkræfterne bag masterplanen for genskabelsen af Potzdamer Platz i ingenmandslandet fra den kolde krig i Berlin.

– Vi oplever stor positiv interesse fra de internationale profiler, vi har inviteret til Building Green i Aarhus. Vores event er godt i gang med at manifestere sig som en international begivenhed indenfor bæredygtighed. Vi oplever, at den ses som eksponent for en voksende trend, nemlig den skandinaviske helhedsprægede tilgang til bæredygtighed, siger Henrik Ulander.

Herunder et udpluk af RPBW projekter, hvor arkitektur, bæredygtighed og teknologi kombineres for at skabe harmoni med miljøet:

The California Academy of Science, San Francisco (LEED “Platinum”)

Jean Marie Tjibaou Cultural Center, Nouméa

Il Sole 24 Ore headquarters, Milan

The Niarchos Foundation in Athens (LEED “Platinum”)

The Jerome L. Greene Science Center, Columbia University Manhattanville, NY

Tilmelding til Building Green Aarhus

Det er naturligvis gratis at deltage på Building Green d. 29. – 30. marts i Aarhus. Læs mere om eventen og tilmeld dig på hjemmesiden