Sidste chance for rabat til Build for Creativity

Gå ikke glip af konferencen Build for Creativity der bliver afholdt den 8. og 9. marts. På fredag er det din sidste chance for rabat. Du sparer 500 kr., når du tilmelder senest den 25. februar.

Creative Placemaking bringer kunst og kultur ind i byggebranchens projekter for at skabe stedets fysiske, sociale, kulturelle og økonomiske identitet. På konferencen får du viden og inspiration til hvordan du mere aktivt og konkret kan indtænke det kulturelle og kreative i dine bæredygtige projekter.

To dage med kreativitet i fokus

På Build for Creativity får du viden og inspiration til hvordan du mere aktivt og konkret kan indtænke det kulturelle og kreative liv i dine projekter, så du skaber bæredygtige projekter, som også understøtter det liv, den identitet og karakter, som skal tegne projektet, når det står færdigt. Du får værktøjer til at identificere et givent projekts bæredygtighed økonomisk og socialt, og du bliver præsenteret for projekter fra ind- og udland, som har haft succes med at indtænke identitetsskabende, kulturelt forankrede og samfundsinddragende tiltag. Derudover hører du om vigtigheden af partnerskaber på tværs af fagligheder, og du kan styrke dit eget netværk og selv skabe nye partnerskaber.

Tilmeld dig nu og bliv klogere på Creative Placemaking.