God sommer fra Building Green

Building Green - bæredygtig arkitektur og byggeri

Sommeren over os, og selvom det – heldigvis – føles som langt væk nu, kan du godt glæde dig til efteråret også, hvor Building Green farver Forum grøn. Skal du være med?

Building Green åbner dørene til Forum i København den 30.-31. oktober 2019. Building Green er et grønt event, der fokuserer på bæredygtig arkitektur, design og løsninger. Her kan du møde udstillere med hver deres bud på produkter og løsninger til fremtidens bæredygtige arkitektur og byggeri. Du kan også deltage i en række inspirerende aktiviteter, der har til formål at skabe netværk og udvikle idéer til nye grønne projekter til byggebranchen.

Derudover kan du opleve et omfattende konferenceprogram med inspirerende nationale og internationale keynotes og spændende debatter med stærke profiler fra arkitekt- og byggebranchen.

Hold øje med programmet
Vi arbejder stadig på det endelige program, som vi offentliggør efter sommerferien. Men vi kan allerede nu røbe, at vi har sikret os toptalere fra både Danmark og udlandet, så hold øje med programmet, når det kommer ud.

Vi ønsker dig en god sommer, og vi glæder os til at byde dig velkommen i Forum til efteråret!

København, Forum: 30.-31. oktober 2019 – Tilmeld dig